Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerd meg a REDBUNNY történetét!

Homola-Csóka Beatrix vagyok, férjemmel közösen álmodtuk meg és hoztuk létre a REDBUNNY márkát, ami jelenleg a mi 3. és egyben legfiatalabb gyermekünk. 

A REDBUNNY ötlete - hogy egy olyan egyszerű ruhadarabban is mint a leggings, korlátlan lehetőség rejlik megélni és kifejezni egyéniségünket, stílusunkat, aktuális hangulatunkat - már évekkel ezelőtt megszületett bennünk. Egy olyan márkát álmodtunk meg, mely amellett, hogy színes, vidám, stílusos designjával kitűnik a kínálatból, minőségi és legfőképpen kellemes, viselhető és kényelmes anyagból készül, mindez nem utolsó sorban megfizethető áron.

Én személy szerint nagyon szeretem a leggingseket évek óta, a koronavírus ideje alatt pedig teljesen eggyé váltunk. :) Tulajdonképpen ez alatt az idő alatt fogalmazódott meg bennem, hogy egy leggingsben sokkal több van annál, hogy "csak" edzéshez vagy futáshoz viseljük. Az egyik legjobban kihasználható és legkényelmesebb ruhadarab bármilyen hétköznapi tevékenységhez, vagy csak otthoni viseletként és nem kell hozzá tökéletes alak sem, hogy csinosnak és nőiesnek érezd magad. Szeretnénk megmutatni, hogy megfelelő kiegészítőkkel mindenki által viselhető, csinos és az egyik legpraktikusabb darab bármilyen színben és mintával. 

A kínálatunk természetesen nem áll meg a leggingseknél, folyamatosan ötletelünk és bővítjük.

Találd meg a Neked legjobban tetsző REDBUNNY terméket és biztosak vagyunk benne, hogy nagyon fogod szeretni.

Amennyiben segítségre van szükséged a méretválasztásban keress bennünket a megadott elérhetőségeken vagy a közösségi oldalainkon!

Köszönjük, hogy itt vagy!

----REDBUNNY csapata----